Çelebi ULUTAŞ - Okul Müdürü

1972 yılında Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde doğdu.  İlkokulu ve Liseyi Çelikhan merkezde okudu. Üniversite hayatına Hacettepe Üniversitesinde  başladı, Hacettepe Üniversitesi’nde lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi’nde İşletme- Eğitim Yönetimi Denetimi alanında Yüksek Lisans Yaptı. Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünü ikinci Üniversite olarak tamamladı.

İlk görevine İstanbul Sultanbeyli Atatürk İlköğretim Okulu’nda 1997 yılında başladı. İki yıl Öğretmenlik yaptıktan sonra, müdür yardımcısı olarak Sultanbeyli Kaptan-ı Derya İlköğretim Okuluna atandı. 2003 yılında  Müdür  yardımcısı iken Türk Hava Kurumu Gazi İlköğretim Okuluna Kurucu Müdür olarak atandı. 7 yıllık başarılı Okul Müdürlüğü görev döneminden sonra, Yönetici Yer değiştirme atamaları ile 2010 yılında Kaptan-ı Derya İlkokuluna Müdür olarak atandı. 9 yıl başarılı bir şekilde bu görevini yürütmüş olup, okul Müdürlüğü ile birlikte bu dönemde Sultanbeyli Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörlüğünü yürütmüştür. Genel Koordinatör olarak, İstanbul Kalkınma Ajansı ve Ulusal Ajans Hibe kaynaklarından yararlanmak amaçlı pek çok projenin yazılmasına, kabul edilen Erasmus ve İSTKA projelerinin yürütülmesini koordine etmiştir,  ardından 2019 yılı Yönetici Yer Değiştirme atamaları ile 04.07.2019 tarihinde Pendik Çamlık İlkokulu Okul Müdürü olarak atandı,  Halen bu görevini yürütmektedir.

(216) 646 2519 (216) 646 2527 Eposta