Çamlık İlkokulu

Vizyon: Geçmişi ve öz değerleriyle barışık, geleceğe yön veren; Örnek ve önder nesiller yetiştirmek.

Misyon: Okulumuzdaki bütün öğrencilerin Milli Eğitimin temel ilkeleri ve amaçları doğrultusunda öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili,kendine güvenen bireyler olarak iyi yetişmelerine fırsat tanıyarak; okul-aile işbirliği içerisinde eğitimin kalitelisini yükseltmek ve öğrencilerimizi günümüzün gelişen şartlarına uyumlu,iyi ve sağlıklı düşünen,kendine güvenen,başarılı bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul Sertifikası ve Yeşili Koruyan Ağaç Dostu sertifikaları ve 2016 yılında Pendik İlçesinin Çevreci Okul ödülünü kazanmıştır. Ayrıca 2019 yılında başvuruları yapılmış olan TÜBİTAK 4004 Projesi, Erasmus Plus K101 ve K229 projeleri vardır.

Saatler: 09.00 - 14.30
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce Dil Kulübümüz büyük ilgi görmektedir. Yeni dil öğretim metodları, diksiyon eğitimi, harften kelimeye ve hikayeleştirerek ingilizce konuşma teknikleri kullanılmaktadır. Kullanılan karma tekniklerle başarı elde eilmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: BECERİ TASARIM ATÖLYELERİ, STEAM ATÖLYESİ, ROBTİK ve KODLAMA ATÖLYESİ, FEN BİLİMLERİ ATÖLYESİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE GÜÇLÜ BİR ALTYAPI HAZIRLANMAKTADIR
Proje Çalışmaları: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ, TÜBİTAK PROJELERİ, ERASMUS PLUS PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİRİLMİŞTİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: BOSNA OKULLARI İLE KARDEŞ OKUL PROJESİ, AFRİKA ÜLKELERİNE SU KUYUSU AÇTIRMA PROJESİ, ERSAMUS PROJELERİ İLE AVRUPA ÜLKELERİ İLE ULUSÖTESİ İŞBİRLİĞİ FAALİYETLERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://pendikcamlik.meb.k12.tr

Adres - Çamlık Mahallesi Çam Sokak No11 PENDİK / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Çamlık Mahallesi Sitelerden meydana gelmiş bir mahalle olup beşbin civarında nüfusu vardır.

Adres - Çamlık Mahallesi Çam Sokak No11 PENDİK / İSTANBUL

Ulaşım Pendik Merkez İle Minibüs ve 132A Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul Merkeze 30 Km.Pendik İlçe Merkezine 8 Km. mesafededir.